Skip to the content

Malaga påsken 2024

Kom i form til udendørssæsonen 2024 med sol og tennis i sydspanien.

Terp-tenniscamp afholder igen tenniscamp i Callahonda ved Malaga i samarbejde med Wilson og Transocean Sport. Vi bor på et skønt dansk sportressort, Finca Naundrup, og spiller tennis på Club Del Sol, få hundrede meter fra hvor vi bor.

Målgruppen er motionsspillere hvoraf nogle utvivlsomt spiller holdturneringer. 

På Terps tenniscamp gennemgås teknikken bag alle tennisslagene. Vi aftaler et fokuspunkt for hver spiller som der lægges særligt vægt på hele ugen.

Tid:

Tenniscampen finder sted fra fredag d. 29. marts til 5 april.

Indkvartering:

Denne gang har vi valgt en bedre indkvartering med lidt større værelser, udsigt og egen pool, idet vi bor på resortets mere eksklusive Penthouse.

Pris:
Campen koster kr. 6900 hvis man bor i dobbelt eller trippelværelser. De andre værelsespriser ses nedenfor.

Prisen inkluderer indkvartering og fuld forplejning alle dage på nær 2 dage hvor vi tager på små udflugter og spiser aftensmad andre steder. I prisen er også inkluderet bolde, baner og træningspas, normalt 2 gange om dagen.

Dertil kommer flybillet som man selv skaffer. Man ankommer fredag d. 29.marts  og tager afsted igen fredag d. 5. april.  Aftal dette med Erik inden I bestiller fly.

Priser:

Penthouse standard 2 personers værelse/tripel/grande room 3 personer pris 6900
Penthouse Gra room 2 personer superior 2 personer pris  7100
Penthouse Grand room 4 personer pris 5900

Penthouse Single room pris 7500

Der er også mulighed for billigere værelser udenfor Penthouse

Udflugter:

Denne gang planlægger vi 2 udflugter:

- en eftermiddagstur hvor vi går til de ca 2 km. til Middelhavet, bader og spiser på en lokal fiskerestaurent

- og en tur til en af byerne i nærheden

Begge ture er frivillige og betales særskilt. De koster kun det man bestiller på restauranten.

Trænere:
Tenniscoach Michal Rembierz

Forbundstræner Erik Terp

 

Tilmelding og yderligere info:
Erik Terp; 27520609
tennis@terp.dk

Program og træningspas

Program og træningspas bliver udarbejdet umiddelbart før campen og kan ses her på siden. Vi spiller tennis 2 gange om dagen på nær 2 dage hvor vi kun har et formiddagspas.

På denne camp er der 2 trænere:

Michal Rembierz Tenniscoach

Erik Terp Forbundstræner

 

Træningsfilosofi

Vi har normalt 2 pas; Et formiddagspas med et tema og træning og et eftermiddagspas med konkurrencer hvor vi spíller singler og doubler.

Vi tager udgangspunkt i den enkelte spiller og sammen aftaler vi et fokuspunkt. Så selv om der er et fælles tema for formiddagens træning, så har hver spiller desuden sit eget fokuspunkt. Hvis f.eks. en spiller har valgt at sætte fokus på baghånd og det fælles tema er flugtninger, så tilrettelægges træningen således, at spilleren kommer til at slå forholdsvis mange baghænder, når der skal lægges op til de andre spillere på banen, eller når spilleren øver at gå frem til nettet.

På Terps tenniscamp gennemgås teknikken bag alle tennisslagene; Forhånd, baghånd, flugtning, smash, lob, stopbold og serv. Vi laver øvelser, der træner det defensive og det offensive spil, men det er spilleren selv, der afgør, hvad der lægges mest vægt på, og det er helt centralt, at der vælges et enkelt fokuspunkt ud, som der følges op på hver dag. Det er selvfølgelig lige så vigtigt, at vi har det sjovt og får spillet en masse pointspil og kampe.

Normalt har vi træning om formiddagen og konkurrencer om eftermiddagen.

Savner du mere information?