Skip to the content

Malaga påsken 2022

Kom i form til udendørssæsonen 2022 med sol og tennis i sydspanien.

Terp-tenniscamp afholder igen tenniscamp i Callahonda ved Malaga. Vi bor på et skønt dansk sportressort, Finca Naundrup, og spiller tennis på Club Del Sol, få hundrede meter fra hvor vi bor.

Målgruppen er motionsspillere hvoraf nogle utvivlsomt spiller holdturneringer. Desuden vil vi denne gang tillige tilrettelægge et træningsforløb for juniorer mellem 12 og 15 år, samt et hold for senior konkurrencespillere.

På Terps tenniscamp gennemgås teknikken bag alle tennisslagene. Vi aftaler et fokuspunkt for hver spiller som der lægges særligt vægt på hele ugen.

Pris:
Campen koster kr. 5100 hvis man bor i dobbelt eller trippelvær. Prisen inkluderer indkvartering og fuld forplejning alle dage på nær 2 aftener hvor vi spiser ved stranden. I prisen er også inkluderet bolde, baner og træningspas, normalt 2 gange om dagen.

Dertil kommer flybillet som man selv skaffer. Man ankommer lørdag d. 9. april og tager afsted igen lørdag d. 16. april.  Aftal dette med Erik inden I bestiller fly.

Trænere:
Tenniscoach Michal Rembierz
Forbundstræner Erik Terp

Tilmelding og yderligere info:
Erik Terp; 27520609
tennis@terp.dk

Program og træningspas

Program og træningspas bliver udarbejdet umiddelbart før campen og kan ses her på siden. Vi spiller tennis 2 gange om dagen på nær 2 dage hvor vi kun har et formiddagspas.

Klik her for at se programmet

På denne camp er der 3 trænere:

Michal Rembierz Tenniscoach

Marius Fogh Tenniscoach

Erik Terp Forbundstræner

Træningsfilosofi

Vi har normalt 2 pas; Et formiddagspas med et tema og træning og et eftermiddagspas med konkurrencer hvor vi spíller single og doubler.

Vi tager udgangspunkt i den enkelte spiller og sammen aftaler vi et fokuspunkt. Så selv om der er et fælles tema for formiddagens træning, så har hver spiller desuden sit eget fokuspunkt. Hvis F.eks. en spiller har valgt at sætte fokus på baghånd og det fælles tema er flugtninger, så tilrettelægges træningen således, at spilleren kommer til at slå forholdsvis mange baghænder, når der skal lægges op til de andre spillere på banen, eller når spilleren øver at gå frem til nettet.

På Terps tenniscamp gennemgås teknikken bag alle tennisslagene; Forhånd, baghånd, flugtning, smash, lob, stopbold og serv. Vi laver øvelser, der træner det defensive og det offensive spil, men det er spilleren selv, der afgør, hvad der lægges mest vægt på, og det er helt centralt, at der vælges et enkelt fokuspunkt ud, som der følges op på hver dag. Det er selvfølgelig lige så vigtigt, at vi har det sjovt og får spillet en masse pointspil og kampe.

Normalt har vi træning om formiddagen og konkurrencer om eftermiddagen.

Savner du mere information?